Patru bărbați, prinși la tăiat de lemne în Ticușul Vechi

Serviciul de Ordine Publică Brașov a desfășurat marți, 6 aprilie, o acțiune pe linie de silvicultură, pe raza localităților Comana de Jos, Crihalma și Ticuș.

Scopul activităților desfășurate a fost depistarea persoanelor care taie și sustrag material lemnos, precum și legalitatea activităților societăților comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea și prelucrarea și transportul de material lemnos.

Polițiștii au depistat, pe raza localității Ticușul Vechi, patru bărbați care fasonau material lemnos și pe care îl încărcau într-un utilaj agricol. Oamenii legii au stabilit faptul că unul dintre cei patru bărbați ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori din proximitatea unui pârâu, fiind identificate mai multe stive de material lemnos, conform IPJ Brașov.

Reprezentanții instituțiilor cu atribuții în domeniul silvic au fost înștiințați în vederea inventarierii și cubării materialului lemnos.

Amanet King Onix
Din Bucatele Cetatii - angajari
TMF Copy Center
Purolite - donare sange
Monumente funerare

În privința celor patru bărbați, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tentativă de furt, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie