Patru incendii în două ore, în județul Brașov

foto: info-codlea.ro

foto: info-codlea.ro

Mai multe incendii au izbucnit în județul Brașov, în doar două ore, în localități diferite, duminică.

Primul a avut loc în comuna Comăna, în jurul orei 14:30. O casă din localitatea Comăna de Sus a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș.

Un al doilea incendiu a avut loc în localitatea Săcele, înainte de ora 16:00. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea focului care a cuprins acoperișul unei case aflate în construcție.

Belvedere - revelion 2023
True Energy
Monumente funerare
Demgy
Narin
JTTI
Proaspat Alb
Qi Meridian

O altă casă, de data aceasta în Râșnov, situată pe strada Crișan, a luat foc. Acesta se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați, iar pentru lichidarea lui sunt folosite trei autospeciale din cadrul ISU Brașov și una de la SVSU Râșnov. Aici există pericolul ca incendiul să se extindă și la alte gospodării, din cauza vântului puternic, potrivit  purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Un al patrulea incendiu a fost lichidat de pompieri pe DN13. Miriștea a luat foc la ieșirea din Brașov spre Feldioara, potrivit martorilor.


Apreciază
Distribuie