Patru luni de mers pe jos la şcoală

Campaniile  „Şarpele” şi „Autobuzul pe jos” vor fi prezentate săptămâna viitoare în incinta Fundaţiei Culturale „Negru Vodă” din Făgăraş în perioada 1-4 aprilie. Astfel, făgărăşenii pot să afle mai multe informaţii despre campaniile organizate de Compartimentul Energetic al Primăriei Făgăraş, cu aportul profesorilor de la şcolile făgărăşene.

Analizarea proiectelor în spaţiul public va scoate la lumină punctele forte ale fiecărei acţiuni în parte, va face posibilă găsirea soluţiilor pentru problemele întâmpinate în cele patru luni de proiecte şi va prezenta avantajele mersului pe jos. Dacia Săpătoru, organizatorul evenimentelor şi responsabilul campaniilor, a declarat că cei implicaţi în proiect vor fi răsplătiţi cu diplome. Astfel, se vor acroda diplome de excelenţă pentru fiecare responsabil de campanie şi diplome de participare pentru profesorii care au contribuit la organizarea şi promovarea campaniilor. Toţi elevii care au participat activ vor primi şi ei pe 1 iunie, de ziua lor, certificate de participare.

 „Vrem să transmitem încă o dată un mesaj pozitiv făgărăşenilor, astfel încât cetăţenii să fie conştienţi de beneficiile mersului pe jos şi să ne schimbăm obiceiurile legate de transportul motorizat,” a declarat Dacia Săpătoru.

Spalatoria Aqua Carpet
Agromar
Monumente funerare
Demgy
Mobila SH
Amanet King Onix

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie