Pensiunea Confort Moroşanu, un loc bun pentru relaxare, mini-vacanțe și evenimente speciale

Bună Ziua Făgăraş demarează o campanie de promovare a Ţării Făgăraşului, pentru susţinerea turismului din zonă şi pentru a ajuta micile afaceri care demonstrează că oamenii de aici sunt harnici şi serioşi.

Turismul este unul dintre puţinele domenii care a înregistrat creşteri constante în ultimii ani, atât pe plan naţional cât şi european. El ocupă un loc tot mai însemnat în viaţa noastră şi, mai presus de orice, are un impact pozitiv asupra creșterii economice și asupra ocupării forței de muncă.

Studiile arată că numărul celor care călătoresc în scop personal sau profesional este din ce în ce mai ridicat. Pe lângă beneficiile economice, trebuie subliniat şi faptul că turismul susţine şi promovează patrimoniul cultural și natural, precum şi tradițiile locale.

Turiştii iubitori de natură, de viaţă spirituală sau de tradiţii rurale pot alege zona Şinca Veche. Aici, chiar în sat, la nr. 50, se află Pensiunea Confort Moroșanu, un loc numai bun pentru relaxare și odihnă la sfârșit de săptămână, pentru mini-vacanțe în familie sau pentru evenimente speciale.

Principiul de bază al pensiunii vine chiar de la numele său: CONFORT!

Pensiunea Confort Moroșanu vă întâmpină cu servicii de cazare ireproșabile și cu un restaurant gata să satisfacă toate gusturile culinare.

Pensiunea este structurată pe 3 niveluri și pune la dispoziția oaspeţilor 7 camere și 2 apartamente confortabile, cu un decor modern și o ambianță deosebită, dotate cu aer condiționat și conexiune la internet.

De asemenea, Confort Moroşanu dispune de o sala de evenimente cu o capacitate de 60 de locuri, perfectă pentru întâlniri de afaceri sau petreceri.

Reno Depo
Proaspat Alb
Sumi Agro - Shigeki
Amanet King Onix
Monumente funerare

În curtea pensiunii, amenajată până în cel mai mic detaliu, turiştii se pot bucura de terasă, spaţiu pentru grătar şi loc de joacă pentru copii. Tot aici se găseşte şi o parcare spaţioasă.

Numeroasele obiective turistice din imediata vecinătate constituie un alt important atú al pensiunii.

Mănăstirea rupestră din Șinca Veche, faimosul Templu al Ursitelor, care se spune că îndeplinește dorințe, Moara cu Apă de la Ohaba, singura moara cu apă funcțională din Țara Făgărașului construită în anul 1873 sau Rezervația Naturală Poiana Narciselor din Pădurea Vadului sunt doar câteva dintre locurile care așteaptă turiştii.

Pentru un plus de aventură, pensiunea organizează și plimbări în împrejurimi cu bicicletele și cu ATV-ul iar copiii se pot bucura de plimbări pe ponei. De asemenea, pentru doritori se pot organiza, în grupuri restrânse, partide de vânătoare la țap și la porc mistreț.

Pensiunea Confort Moroșanu e alegerea perfectă atunci când vrei să te relaxezi în weekend sau în vacanță, când vrei să mănânci ceva delicios sau atunci când evenimentele speciale din viața ta au nevoie de locația perfectă.

Revelion 2018-2019

Ofertele pentru petrecerea dintre ani se adresează atât celor care au mai mult timp la dispoziţie cât şi celor cu un program mai încărcat.

  • Pachet patru nopţi (29 decembrie – 02 ianuarie): pensiune completă, masă festivă de revelion, open bar, candy bar, artificii, plimbări cu ponei şi ATV-uri, foc de tabără – 1.800 lei / persoană (gratuit pentru copiii până la 3 ani, 50% reducere pentru copiii până la 14 ani).
  • Pachet două nopţi (31 decembrie – 02 ianuarie): pensiune completă, masă festivă de revelion, open bar, candy bar, artificii, plimbări cu ponei şi ATV-uri, foc de tabără – 1.400 lei / persoană (gratuit pentru copiii până la 3 ani, 50% reducere pentru copiii până la 14 ani).


Apreciază
Distribuie