Pentru PSD Brașov sunt ambulanțe! Cu ce merg făgărășenii la miting

foto: mediafax.ro

Membrii PSD-ALDE Făgăraș și simpatizanții organizațiilor vor pleca, sâmbătă, de la Brașov spre București pentru a participa la mitingul „împotriva abuzurilor” – cum l-a numit Liviu Dragnea.

Aceștia se vor număra printre cele 3.500 de persoane care vor fi îmbarcate în 49 de autocare și 5 microbuze închiriate, și 312 autoturisme personale. „Dar numărul lor mai poate crește”, potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Brașov, Daniel Giurma, citat de Brașov Metropolitan.

Aceștia vor fi pregătiți cu pancarte pe care vor fi scrise cu mesaje dictate de la București, dar și creație personală. „Pancartele vor avea mesaje preluate de la nivel național, dar vor fi și texte de la Brașov”, adaugă Giurma.

Făgărășenii vor trebui să își ia mâncare de acasă pentru că organizatorul, inspectorul școlar general adjunct Ion Negrilă, nu a primit bani pentru a le asigura și mâncare, ci numai apă.

La Giorgia
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Monumente funerare
Belvedere
Pentru PSD Brașov sunt ambulanțe, nu și pentru bolnavi

Convoiul care va pleca de la Brașov va fi însoțit de o ambulanță, pe tot drumul, gata să intervină dacă apar probleme. În condițiile în care astfel de mașini sunt puține, iar Serviciul deservește și Țara Făgărașului – unde doi oameni au murit, în ultimele două săptămâni, din cauză că ambulanțele nu au sosit la timp.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie