Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

70 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov efectuează astăzi 12 percheziţii în județul Brașov și municipiul  București într-un dosar de evaziune fiscală  cu un prejudiciu estimat de 2,5 milioane lei.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Brașov efectuează 10 percheziții în județul Brașov și două în municipiul București, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice. Conform buletinului de presă emis astăzi de instituție, în urma perchezițiilor vor fi duse la audieri 22 de persoane.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală în domeniul firmelor de pază, cu un prejudiciu estimat de 2,5 milioane lei, instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Reno Depo
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
JTTI
Monumente funerare
Mobila SH
Proaspat Alb
Amanet King Onix

La acţiunea de azi participă 70 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Săcele, sub directa supraveghere a procurorului de caz.


Apreciază
Distribuie