Permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor, tot la Brașov, în următoarele două luni

Locuitorii Țării Făgărașului trebuie să meargă în continuare la Brașov pentru permise de conducere și înmatricularea vehiculelor. Biroul din Făgăraș rămâne închis.

Instituția Prefectului – județul Brașov a informat luni, 20 septembrie, că în Făgăraș, activitatea serviciului pentru permise de conducere și înmatriculare auto continuă să rămână suspendată.

Și în următoarele 60 de zile, făgărășenii vor bate drumul Brașovului dacă vor să obțină sau să schimbe permisul de conducere precum și pentru înmatricularea unui vehicul.

No Comment
TMF Copy Center
Monumente funerare
Din Bucatele Cetatii - angajari

Având în vedere necesitatea adoptării unor măsuri suplimentare privind prevenirea și limitarea transmiterii virusului SARS-CoV-2, în baza Ordinului Prefectului nr. 839/14.09.2021, se prelungește măsura suspendării temporare a activității la sediul secundar de lucru din municipiul Făgăraș al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 20.09.21”, se arată în comunicatul Prefecturii Brașov.


Apreciază
Distribuie