Piaţa „preia” lacul

Firma care administrează piaţa agroalimentară şi târgul de animale va prelua şi administrarea lacului de la cetate. Societatea „Villa et Castri”, care s-a înfiinţat în urmă cu un an pentru a administra spaţiile din fortificaţie şi lacul din jurul castelului, va fi dizolvată.

Societatea cu răspundere limitată s-a aflat în subordinea Consiliului Local şi a fost condusă de fostul consilier local Tiberiu Drăgoi, profesor de istorie. Activitatea ei va fi desfăşurată de acum de „SC Târguri şi oboare SRL”, adică firma care se ocupă de piaţa agroalimentară, condusă de Bogdan Ungureanu.

Acesta spune că de curând a preluat bărcile şi hidrobicicletele, le-a dus la reparat, le-a vopsit şi de la 1 mai vor fi lansate la apă, putând fi închiriate. Vor lucra acolo două persoane, cărora li se va face un program de 8 sau de 10 ore pe zi, de luni până duminică.

Mogaldea Therapy
Cabinet ORL
Proaspat Alb
JTTI
Monumente funerare
Spalatoria GPC
Amanet King Onix

Închiriere celor 5 bărci cu vâsle şi celor 4 hidrobiciclete va costa la fel ca anul trecut, respectiv 5 lei – jumătatea de oră şi 10 lei – ora. În anul precedent aceste bărcuţe au „produs” exact cât să-şi ia lunar salariile angajaţii care se ocupau cu închierierea lor.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie