PNL Făgăraș, după câștigarea alegerilor: Vrem să aducem acasă făgărășenii din diaspora

PNL face promisiuni uriașe după ce a câștigat, în Făgăraș și în toate comunele din Țara Făgărașului, alegerile europarlamenatre. Președintele liberalilor promite că se va munci pentru crearea unor noi locuri de muncă, pentru ca cei din diaspora să se întoarcă acasă.

Liberalii sunt marii învingători ai alegerilor europarlamentare. Nu doar la nivel național, ci și pe plan local. Se situează pe primul loc, după numărarea voturilor exprimate în toate secțiile, inclusiv în comunele cunoscute pentru preferințele social-democrate.

Întrebat ce va face organizația locală pe care o conduce, având în vedere rezultatele obținute, Ioan Mareș a declarat că vor fi căutate soluții pentru a fi create noi locuri de muncă, astfel ca cei plecați peste hotare să se întoarcă acasă.

„Este o mare responsabilitate, mai ales în ceea ce mă privește pe mine cu organizația din Făgăraș, ne obligă la niște rezultate bune în continuare și la o implicare profundă în administrație. Dorința noastră este să găsim soluții împreună cu administrați, împreună cu primarul, pentru locuri de muncă; să facem în așa fel încât tinerii făgărășeni să se întoarcă acasă. Pe listele electorale sunt 31.000 de locuitori, dar în ralitate nu trăiesc mai mult de 22.000-23.000 de oameni, deci municipiul este aproape golit”, ne-a declarat președintele organizației locale.

Președintele PNL Făgăraș mai spune că localnicii au dovedit că sunt pro Europa, vor să simtă că sunt în Uniunea Europeană, iar rezultatele de la alegerile precedente au fost un „accident”.

Monumente funerare
Autopel
UPRUC-CTR
Proaspat Alb
RIM Fam
Demgy

„Eu cred că electoratul făgărășean a revenit în propria matcă și a dovedit că este liberal. Ceea ce s-a întâmplat la ultimele alegeri, cu ascensiunea PSD-ului, a fost un balon de săpun, un inicdent nefericit. Făgărășenii, față de media pe țară, sunt mai instruiți, mai educați, mai receptivi la ce se întâmplă în jurul nostru și, în primul rând, ceea ce e foarte important, sunt proeuropeni.

Ei își doresc să trăiască precum în Europa, să-și aducă copiii acasă, să avem condiții mai bune, facilități, își doresc fonduri europene, bunăstare și au considerat că soluția pentru asta a fost să voteze PNL. Vreau să vă spun că în Țara Făgărașului absolut toate Unitățile Administrativ Teritoriale (UAT) sunt câștigate de PNL. Toate primăriile, asta însemnând de la Perșani până la Ucea, sub munte și dincolo de Olt”, a adăugat Ioan Mareș.

Oamenii și-au pus din nou speranțele în PNL și ar fi bine să nu fie dezamăgiți. Mobilizarea aproape record de duminică, atât în țară, cât și în diaspora, a demonstrat că românii vor altceva și sunt dispuși să obțină. Chiar dacă sunt nevoiți să se deplaseze sute de kilometri sau să stea în picioare o zi întreagă pentru drepturile lor.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie