Poliția, autosesizare în cazul „Skoda”. Șoferul, căutat după ce a depășit… în depășire

video: FB / Info Trafic Actualități

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov s-a autosesizat în cazul șoferului care a făcut o manevră extrem de periculoasă, pe DN 1, încălcând regulile de circulație.

Oamenii legii caută proprietarul autoturismului Skoda care a depășit un BMW, între localitățile Șercaia și Mândra. Videoclipul înregistrat de camera de bord a unui participant la trafic a ajuns la oamenii legii prin intermediul presei.

Deși imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, nimeni din cei peste 10 mii de oameni care le-au văzut nu s-a gândit să sesizeze autoritățile competente. Nici măcar polițiștul Marian Godină, care a distribuit filmulețul pe contul personal de Facebook și a ales doar să precizeze că „manevra asta nu o văzusem”.

„Nu este înregistrată nicio sesizare cu privire la filmare. S-au demarat verificări la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Făgăraș, urmând să se stabilească cine a condus autoturismul în cauză și să se dispună măsurile legale. Este contravenție”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan.

În videoclip, care pare să fi fost realizat marți, se poate observa cum un autovehicul de gabarit mare este depășit de către un autoturism BMW. Din spatele acestuia intră în depășire, pe partea dreaptă, un autoturism marca Skoda, șoferul fiind la un pas de a provoca un accident. Mașina este înmatriculată în București, numărul acesteia fiind dat publicității de cel care a realizat înregistrarea.

Demgy
Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Mobila SH
Monumente funerare

Din fericire, conducătorul din BMW nu s-a pierdut cu firea și a reuțit să evite o tragedie.

Liviu Ardelean

video: FB / Info Trafic Actualități


Apreciază
Distribuie