Polițist luat de SMURD, în timpul examinărilor auto

Incident suspect în timpul examinărilor auto din Făgăraș, joi.

Un polițist a plecat cu mașina unui instructor auto, conducând de pe scaunul din dreapta. După câteva zeci de metri, a oprit și ar fi cerut ajutor medical prin telefon, spun martorii.

„A oprit brusc, elevul declarat respins s-a speriat și a coborât, iar el a plecat conducând de pe locul examinatorului. A chemat SMURD-ul și a anunțat că i s-a făcut rău”, a declarat instructorul auto Gheorghe Știrbu, martor la eveniment.

La fața locului s-au prezentat atât un echipaj SMURD, cât și unul al Poliției Municipale.

Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Demgy
Reno Depo
Liceul Senchea
Monumente funerare

Examinatorului auto i-ar fi crescut tensiunea, după ce elevul l-a înjurat și scuipat. „Colegul nostru s-a prezentat la spital pentru un consult medical, în urma acestui eveniment, a suferit o stare de tensiune nervoasă. Candidatul de 26 de ani, fiind nemulțumit de rezultat, i-ar fi adresat injurii și l-ar fi scuipat pe colegul de la Servciul Înmatriculări Auto. Se întocmește dosar penal pentru ultraj în cazul acesta”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Examinatorul auto a fost transportat la Spitalul Municipal pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre inspectorul principal George M. care, luna trecută, a picat o făgărășeancă pentru că nu a oprit la zărirea unor porumbei aflați pe carosabil. Acesta a refuzat categoric să dea o declarație despre evenimentul de astăzi în fața presei.


Apreciază
Distribuie