Polițist mort în accidentul de la Rupea, pe DN13

Șoferul autoturismului implicat în accidentul grav de vineri dimineață, care s-a izbit de un TIR pe DN13, în zona Rupea, era șeful Postului de Poliţie Breaza din județul Buzău, potrivit opiniabuzau.ro, citat de MyTex.ro.

Polițistul Cristi Oprea a murit în urma coliziunii, la fel şi cel care se afla în dreapta sa. Soţia lui, fiica de trei ani a celor doi și încă o femeie, soția celuilalt bărbat, au fost rănite şi sunt în spital.

Oprea, împreună soţia sa, fetița cea mică şi doi prieteni ai familiei, soț și soție, se îndreptau vineri dimineaţă spre Târgu-Mureş, unde cele două familii aveau fetele în cantonament la handbal, pentru a participa la un meci al acestora.

La un moment dat, pe drumul naţional 13, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, într-o curbă, maşina în care se aflau cele două familii din Buzău a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un TIR.

Monumente funerare
Narin
Leloland
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Cabinet ORL
JTTI
Dentistry Tour - dr. Monica Paler

Bărbații au murit pe loc, potrivit ISU Brașov. Fetiţa de trei ani a familiei Oprea a fost transportată la Spitalul Clinic de Copii Brașov în stare stabilă şi conştientă, în timp ce femeile sunt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Braşov, cu politraumatisme.

Potrivit aceleiași publicații buzoiene, Cristi Oprea avea 37 de ani, iar soţia lucrează la Ambulanţa Buzău.


Apreciază
Distribuie