Polițiști amenințați cu moartea în cartierul Combinat

Trei polițiști din Făgăraș au fost intimidați și amenințați cu moartea în timpul unor reconstituiri, marți seara. Incidentul, care a avut loc în cartierul Combinat, a fost făcut public de Inspectoratul de Poliție Județean abia vineri.

Oamenii legii îl însoțeau pe un bărbat reținut pentru comiterea a trei furturi, la casele unde acționase, pentru reconstituiri.

Din grupul de privitori care se adunase să asiste la activitatea polițistilor, un prieten al suspectului le-a adresat injurii și expresii jignitoare. Mai mult, bărbatul i-ar fi amenințat cu moartea.

„Polițiștii au solicitat sprijinul patrulei de poliție și echipajului de jandarmi aflate în serviciu.
Bărbatul de 28 ani a fost încătușat și condus la sediul poliției, fiind retinut pentru 24 ore. Ulterior, la propunerea procurorului, instanta a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile. El este cercetat in continuare sub aspectul savârșirii infracțiunii de ultraj”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu

Suspectul care a fost dus în cartierul Combinat, pentru reconstituirea faptelor, este un tânăr de 18 ani, din Făgăraș. Acesta a pătruns, prin efractie, în trei locuințe de pe raza municipiului și ar fi sustras bani și mai multe bunuri, în perioada în ultimele cinci luni. Inclusiv lenjerie de pat, potrivit anchetatorilor.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov, marți. A doua zi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat, în cadrul unui dosar penal.


Apreciază
Distribuie