Polițiștii din Victoria îi provoacă pe pietoni să „asculte” asfaltul, după ce au împânzit trecerile cu mesaje

foto: IPJ Brașov

Mesaje de avertizare au fost scrie de polițiștii din orașul Victoria pe trecerile pentru pietoni.

Mesajele îi îndeamnă pe adulți să ia copiii de mână când traversează strada, iar copiii sunt sfătuiți să nu alerge pe trecere.

Acțiunea este una educativă și face parte din Campania „Asfaltul îți vorbește – ascultă-i mesajul!”, potrivit IPJ Brașov.

«Într-o lume în care, din cauza inconștienței sau a nepăsării unora, traversarea străzii poate deveni mai aventuroasă decât un film de acțiune, polițiștii din orașul Victoria au lansat campania „Asfaltul îți vorbește – ascultă-i mesajul!” Cu puțină imaginație, colegii nostri au transformat această provocare urbană într-un moment educativ, așa că vă lăsăm să descoperiți, pe asfalt, aceste mesaje utile care vă vor determina să adoptați cea mai sigura modalitate de a traversa strada.

Florian Shaorma
Sumi Agro - Shigeki
Reno Depo
Demgy
Monumente funerare

„Ia-ți copilul de mână!” sau „Nu alerga!” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le veți găsi sub picioare. Sperăm că acestea sa nu rămână simple „desene pe asphalt”, ci adevărate sfaturi pentru siguranța noastră și a copiilor noștri! La fiecare pas traversați cu înțelepciune”, spun polișiștii.


Apreciază
Distribuie