Premii de 15.000 de lei pentru liceeni, oferite de LicArt

A început a 18-a ediție a celui mai mare concurs de arte, LicArt.

Dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni, unde anul trecut au participat 1.500 de persoane.

Motive să te înscrii pe www.licart.ro ar fi destule. Premiile sunt cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii. 15.000 de lei a fost valoarea acestora, anul trecut. Astfel ai oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău, plus că site-ul concursului şi pagina lui de Facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni!

Această competiție îți oferă posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câştigătorii.

Monumente funerare
RMN Diagnostica
TMF Copy Center

LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre (prea) puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. Înscrie-te în cea mai tare competiţie de la noi, la una sau la ambele secţiuni – Poezie şi Fotografie (categoriile alb-negru, portret şi diverse).

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei!


Apreciază
Distribuie