Preotul Constantin Necula, live la Casa de Cultură Făgăraș

sursa foto: Alexandra Georgescu / adevarul.ro

Preotul Constantin Necula, unul dintre membrii fondatori ai Coaliţiei pentru familie, ajunge la Făgăraș, luni, 9 octombrie.

El va susține conferința „Viața în Hristos”, de la ora 17. În cadrul aceluiași eveniment religios se vor mai afla preotul Moise de la Mănăstirea Oașa și corul Mănăstirii „Sf. Dumitru” din Sighișoara.

Accesul va fi posibil pe baza invitațiilor care se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură, până vineri, între orele 9-17.

Spalatoria GPC
Autopel
True Energy
Amanet King Onix
Demgy
Florian Shaorma
JTTI

Întreaga conferință va fi transmisă live, pe YouTube, de Casa Municipală de Cultură.

Potrivit Doxologia.ro, Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. El semnează mai multe volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică, sau cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – și numeroase recenzii.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Laudabila initiativa casei de cultura de a transmite live predica parintelui. Anul trecut a fost foarte mare inghesuiala in sala si as fi preferat sa stau acasa.

Comentariile sunt închise.