Primul single The Rock Out. Făgărășeanul Daniel Ignat este solistul trupei

Piesa „What a Woman” a fost lansată luni, 20 ianuarie. Piesa dă și numele albumului rock n’ roll de debut al trupei The Rock Out, care urmează a fi lansat în cursul acestui an.

„What a Woman” vorbește despre o brunetă focoasă care reușește să cucerească și să amețească inima unui băiat naiv, stârnind intrigi într-un bar.

Muzica este compusă de Daniel Ignat (solist) împreună cu Adrian Popescu (chitară ritm), în timp ce versurile sunt creația lui Daniel în întregime.

Producția piesei este semnată de George Nemeznic (Virtual Art Studio), iar masterul de Cristian Varga (Master Vargas Studio, New York). Piesa este însoțită de videoclipul oficial, în regia canadianului Blair Deutsch.

„What a Woman” spune povestea uitată a rock n’ roll-ului, despre libertatea de a trăi oricum ne place și de a iubi pe cine vrem”, a declarat Daniel Ignat, solist în cadrul trupei.

The Rock Out se încadrează în galeria trupelor noi de rock n’ roll, propunându-și să aducă un suflu aparte aromelor deja cunoscute de împătimiții genului. Muzica lor vorbește în principal despre bucuria de a trăi liber, despre relaxarea de a fi exact așa cum ești, despre bucuria lucrurilor simple. Fără sentimente complicate. Doar libertate.

Componența trupei:

  • Daniel Ignat – Voce
  • Andrey Baydin – Chitară solo
  • Adrian Popescu – Chitară ritm
  • Dany Serrano – Bass
  • Invitat special – Mike Terrana (tobe)

Daniel Ignat,  Dany Serrano, Andrey Baydin și Adrian Popescu sunt cunoscuți de mai mulți ani pe scenele din România, pentru activitatea lor în cadrul trupei THE ROCK, trupă tribut AC/DC.

Monumente funerare
Tractari auto
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Dedienne - responsabil calitate
Eve

 

The Rock Out

The Rock Out este o trupă de rock n’ roll, lansată în 2020.

Muzica lor acoperă o varietate de subiecte, de la binecunoscutele iubiri spumoase tipice genului, la probleme mai serioase de identitate personală și regăsire de sine. Trupa s-a constituit organic, în urma activității membrilor în cadrul trupei THE ROCK, trupă tribut AC/DC.

Sound-ul The Rock Out este caracterizat de influențe de blues-rock, punk, un praf de grunge și un fundament teribil de solid de AC/DC.


Apreciază
Distribuie