Prinţul Charles îndrăgostit de o săsoaică din România?

Moştenitorul tronului britanic vine în România din ce în ce mai des, iar zvonurile zic că motivul ar fi o femeie, Caroline Fernolend, scriu jurnaliştii de la a1.ro. Ea este cea care îl întâmpină de fiecare dată, îl însoţeşte peste tot și l-a convins că Transilvania merită vizitată. 

Jurnaliştii britanici chiar au scris că Prinţul lor vine în România ca să scape de soţie. Caroline Fernolend, este o românca de origine săsească are 50 de ani, iar Prinţul 65. Caroline era învăţătoare la şcoala din Viscri. Făcea pe ghidul pentru cei care ajungeau prin zonă.

Aşa l-a cunoscut şi pe moştenitorul coroanei britanice. Între timp a ajuns la cârma unei fundaţii care promovează turismul local, fundaţie al cărei patron spiritual este, culmea, chiar Charles.

Proaspat Alb
Amanet King Onix
Mobila SH
Sezar Forest - soferi profesionisti
Firma servicii renovare
Monumente funerare
JTTI

Ce fel relaţie există între românca de origine săsească şi fiul Reginei Angliei? Adevărul numai ei îl știu, cert este că Prinţul Charles i-a cunoscut și familia Carolinei, iar ea petrece mult timp în casa moștenitorului.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

 1. Rominisme de ‘doi lei legatura’!

  Printul Charles face AFACERI si are nevoie de un partener localnic;simplu ca buna-ziua!

  El nu va divorta niciodata pentru ca ‘tanti’ Elisabeta nu va fi de acord, ca sa nu mai punem la socoteala citi BANI il poate costa!!!

  Iar ca Printul Charles sa se “indragosteasca” de tanti Carolina………Hai sa fim seriosi!!!

  Din dorinta de senzational, a-ti scapat vaca-n porumb

  PS De ce oare n-a divortat tanti Clinton dupa ce Bill “s-a dat in barci” cu Monica ?????

Comentariile sunt închise.