Program doar online la Serviciul Taxe și Impozite

Serviciul Taxe și Impozite Făgăraș a anunțat că sistează programul cu publicul și va funcționa doar online, în contextul pandemiei de coronavirus. De asemenea, numărul personalului este redus și funcționarii publici vor munci prin rotație, pentru a asigura funcționalitatea instituției.

Măsura se aplică din 16 martie, până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Cererile, petițiile, declarațiile pentru impuneri/scoateri din evidență auto, clădiri, terenuri, taxe firme, salubritate etc., însoțite de certificatele pentru conformitate de deponent, se depun prin corespondență, fax, sau prin adresele de e-mail: taxe@primaria-fagaras.ro sau declaratii@primaria-fagaras.ro
Deciziile de impunere se comunică la fel.
Cererile pentru certificate fiscale se depun de către contribuabili prin e-mail sau corespondență și se comunică la fel.
Plățile (inclusiv procesele verbale de contravenție care trebuie achitate în termen de 15 zile) se pot efectua prin: ghiseul.ro, mandat poștal, ordin de plată prin bancă. În curând va deveni funcțional și sistemul Primăriei Făgăraș de plată online.

Formularele pot fi descărcate online, de pe site-ul instituției: www.primaria-fagaras.ro

Spalatoria GPC
Moveos Fagaras_11.22
Demgy - locuri de munca
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Monumente funerare

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0268 214461. Fax: 0268 213020

Pentru luare în evidență auto se descarcă declarația de pe site-ul primăriei, acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și se atașează contractele vizate de primăria de unde este vânzătorul, copie CI, copie carte auto – certificate cu originalul, se trimit prin poștă, iar după vânzare sunt trimise tot prin poștă.

Pentru scoaterea din evidență auto se descarcă declarația de pe site-ul primăriei, acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, se atașează contractele de vânzare-cumpărare în 5 exemplare (semnate vânzător-cumpărător), copie CI vânzător, copie CI cumpărător, copie carte auto – certificate cu originalul, se trimit prin poștă, iar după vânzare sunt trimise tot prin poștă.


Apreciază
Distribuie