Programul Salco Serv pentru luni (Sf. Andrei) și marți (Ziua României)

foto: Salco Serv

Colectarea deșeurilor menajere din Făgăraș se va face după programul obișnuit în cele două zile libere de la începutul săptămânii viitoare, anunță conducerea societății de salubritate.

Astfel, în zilele de 30 noiembrie, și 1 decembrie, făgărășenii care locuiesc la case vor scoate pubelele în fața porților conform graficelor obișnuite de colectare.

Salubrizarea stradală se va efectua și în cazul agenților economici din Făgăraș. Pentru cei care beneficiază de ridicări la solicitare, comenzile pentru colectarea deșeurilor menajere vor fi preluate de miercuri, 2 decembrie. Comenzile solicitate vineri, 27 noiembrie, vor fi efectuate în ziua de luni”, se arată în comunicatul Salco Serv.

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Monumente funerare

Casieria societății va fi închisă în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, dar programul de lucru va fi reluat de miercuri, 2 decembrie.

La Sâmbăta de Sus, gunoiul menajer va fi ridicat, luni, atât de la populație cât și de la agenții economici iar marți, 1 decembrie, lucrătorii Salco se vor afla în comuna Beclean, Calbor și Boholț.


Apreciază
Distribuie