Rețeaua de canalizare, extinsă pe străzile Salcâmului, Hurezului și Negoiu

foto: Google

Rețeaua de canalizare a municipiului Făgăraș va fi extinsă pe străzile Salcâmului și Hurezului, anul acesta. Beneficiari sunt atât localnicii, cât și investitorii de pe platforma industrială. 

„Cele două străzi nu au fost racordate până în prezent la rețeaua publică de canalizare, existând riscul infestării apei freatice de suprafață. Pe lângă beneficiul adus locuitorilor străzii Salcâmului, rețeaua de canalizare va fi extinsă până în strada Negoiu.

În acest fel, se creează și posibilitatea extinderii investițiilor existente precum și noi investiții în zona franceză, canalizarea fiind una din cele mai importante condiții pentru orice investiție. Pentru strada Hurezului, rețeaua de canalizare va fi extinsă până în limita administrativă a Municipiului Făgăraș”, afirmă primarul Gheorghe Sucaciu, într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Second hand & outlet
Demgy
Florian Shaorma
JTTI
Monumente funerare

Licitația pentru acest proiect a fost încheiată, iar lucrările vor începe cel târziu în luna aprilie 2019, potrivit edilului. Contractul în valoare de 3.487.000 lei este finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).


Apreciază
Distribuie