Rocker la Casa de Cultură

Este vorba despre filmul Rocker, ce va putea fi vizionat miercuri 24 aprilie, atât de la ora 17.00, cât şi de la ora 19.00. Este interzisă participarea persoanelor care nu au împlinit 18 ani, iar costul unui bilet este 5 lei.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depăşeşte limitele a ceea ce e social şi moral acceptat.

Viaţa de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat şi gata de a depăşi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure şi să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi uneşte şi mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock. Tatăl îl ajută pe fiul său să se pregătească pentru un concert live.

Actorul clujean Dan Chiorean, protagonistul filmului, a obţinut premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internaţional de Film din Vilnius, capitala Lituaniei, pentru rolul din filmul Rocker. De altfel, regizorul Marian Crişan, a fost propunerea României la premiile Oscar 2012, pentru filmul „Morgen”.

Reno Depo
Demgy
Firma servicii renovare
Florian Shaorma
Spalatoria Aqua Carpet

Ecranizarea filmului Rocker la Făgăraş se va face în prezenţa actorului Dan Chiorean, cel care va interpreta rolul principal, iar cinefilii făgărăşeni îi pot adresa întrebări şi îi pot cere autograf la finalul filmului.

 

(Alexandru Socaciu)

 


Apreciază
Distribuie