S-au baricadat în casă și refuză să comunice cu autoritățile

ACTUALIZARE:

În jurul orei 01:30 noaptea, autoritățile au reușit să pătrundă în interiorul imobilului în condiții de siguranță, ne-a transmis IPJ Brașov.

Nu au fost înregistrate victime iar copilul și mama sa au fost preluați de echipajul medical aflat la fața locului și transportați la spital pentru evaluare medicală.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

O familie din Ghimbav s-a baricadat în casă luni, 13 ianuarie, în timpul unei anchete sociale a reprezentanților Protecției Copilului Brașov.

Monumente funerare
Salco
Bikeathon 2020
Copy Center TMF

Aceștia din urmă au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov asupra faptului că femeia, în vârstă de 39 ani, s-a baricadat în locuința sa împreună cu fiul său minor, în vârstă de 6 ani  și jumătate, și refuză orice comunicare cu autoritățile.

„La fața locului se afla echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov, precum și un negociator din cadrul instituției noastre, care încearcă realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranță din locuință, atât a copilului, cât și a persoanelor aflate în interior”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Iată însă care sunt motivele care au dus la această situație, potrivit Lidiei Mailat, purtatorul de cuvânt al Protecției Copilului Brașov:


Apreciază
Distribuie