Sănătatea şi investiţiile din bugetul pe 2016

Spitalul Municipal Făgăraș a primit de la bugetul local suma de 810.000 lei, sumă care urmează să acopere cheltuielile utilităților. Totodată a fost alocată suma de 600.000 lei pentru cofinanțarea cheltuielilor cu salariile medicilor și asistenților medicali pentru copiii care învață în școli și grădinițe. Primarul Sorin Mănduc precizează într-un comunicat de presă că, în acest an, toate școlile și grădinițele vor beneficia de asistență medicală. El a cerut directorilor de școli să se ocupe de amenajarea cabinetelor necesare.

Tot din bugetul pe anul 2016, pe lista obiectivelor de investiții se mai regăsesc: introducerea utilităților pentru noile blocuri ANL (apă, canal, termoficare, electricitate), finalizarea Monumentului Eroilor, reamenajarea parcului de joacă central, dezvoltarea sistemului urban de supraveghere video, proiectarea și execuția sistemului de iluminat pe leduri, reabilitarea bazinului ștrand, întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru un bazin de înot didactic acoperit şi amenajarea Parcelei de Onoare pentru mutarea osemintelor în Cimitirul Ortodox.

Monumente funerare
Mobila SH
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Reno Depo
Sumi Agro - Shigeki

În Cetatea Făgăraş vor fi reamenajate alte noi spaţii pentru a fi redeschise spre vizitare. Pentru Turnul Roșu, Turnul Temniță și Cramă s-au alocat 1,3 milioane de lei în acest an.


Apreciază
Distribuie