Sancțiuni în valoare de 25.000 lei, în doar 90 de minute de controale

foto: Poliția Română

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza întregului județ, în noaptea de 3 spre 4 februarie, în intervalul orar 23:30 – 01:00 . Ei au verificat dacă este respectată legea circulației rutiere precum și dacă participanții la trafic țin seama de măsurile de protecție individuală și de diminuare a impactului riscurilor.

82 de polițiști au partacipat la acțiunea de verificare, în cadrul căreia au fost instituite 37 de filtre.

415 persoane și aproximativ 300 de autovehicule au fost verificate.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 120 fiind pentru nerespectarea Legii nr. 55/2020, 20 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 – Rep, 6 la Legea 61/1991 Rep. și 3 la alte acte normative.

Valoarea  sancțiunilor contravenționale aplicate este de circa 25.000 lei” – se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Spalatoria GPC
Sezar Forest
Monumente funerare
Din Bucatele Cetatii - angajari

În cadrul acțiunii au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, trei permise de conducere, dintre acestea două fiind pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Siguranța tuturor cetățenilor reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, astfel că forțele de ordine vor continua să desfășoare acțiuni pentru  impunerea și menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică”, se mai menționează în document.


Apreciază
Distribuie