Sancțiuni la CSM Făgăraș după scandalul din clubul de noapte

foto: CSM Făgăraș

Doi sportivi de la CSM Făgăraș au fost sancționați în urma anchetei inițiate după scandalul din clubul de noapte.

Conducerea CSM Făgăraș l-a amendat pe Florin Acatrinei cu 4000 lei, iar pe Marian Filip cu 2000 lei.

Florin Acatrinei și Marian Filip au intrat într-un conflict minor cu clienții și ei sunt cei care l-au provocat. Marian Filip nu ar fi participat la acel conflict, ci ar fi părăsit incinta înaintea declanșării scandalului. Acesta a fost sunat ulterior de patronul localului să intervină pentru a-l calma pe Acatrinei. Însă niciunul dintre ei nu are vreo legătură cu bătaia din stradă și nu ei sunt cei care au ajuns la spital, susține conducerea.

Acestea sunt rezultatele anchetei interne, inițiată în urmă cu trei zile, făcute publice de CSM Făgăraș.

„Handbaliștii au ales să petreacă în noaptea de sâmbătă spre duminică, in loc sa se odihnească pentru pregătirea meciurilor de baraj care urmează. Mai ales că au pierdut și ultima șansă de atingere a obiectivului propus, după eșecul din meciul cu HC Vaslui”, spune președintele clubului, Marius Gruia.

Totuși, faptele comise de sportivi au generat și alimentat o stare de dezamăgire și neîncredere în rândul finanțatorilor Clubului, se arată într-un comunicat de presă. La fel și printre suporteri.

Vă reamintim, doi tineri de 22, respectiv 27 de ani, au ajuns la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei bătăi din fața unui club de noapte, potrivit IPJ.

Iată comunicatul de presă integral al CSM:

JTTI
Firma servicii renovare
curatare tapiterie
Demgy
Spalatoria GPC
Agromar
Moveos

Asa cum am promis in precedentul comunicat, va facem cunoscute rezultatul anchetei interne si masurile decise de Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Fagaras.

In data de 13.05.2018, noaptea de sambata spre duminica, doi sportivi: Acatrinei Florin si Filip Marian, la intoarcerea din deplasarea la Vaslui, in loc sa se odihneasca si sa se refaca dupa un meci dificil si o deplasarea grea, au ales sa petreaca in Clubul D&C. Aici Acatrinei Florin a avut o atitudine provocatoare fata de unii clienti ai clubului, provocand un conflict minor. Din informatiile primite, Filip Marian nu a participat la acel mic conflict, el parasind localul inaintea declansarii evenimentelor. Ulterior, Filip Marian a fost sunat de patronul localului sa il ia pe colegul Acatrinei din mijlocul conflictului. Faptele comise de sportivi au generat si alimentat o stare de dezamagire si neincredere in randul finantatorilor Clubului CSM Fagaras si ai suporterilor echipei noastre, care nu vor intelege niciodata de ce, desi au pierdut si ultima sansa de atingere a obiectivului propus, pierzand si meciul cu HC Vaslui, sportivii au ales sa petreaca in Club, in loc sa se odihneasca in vederea pregatirii pentru meciurile de baraj care urmeaza.

S-a hotarat santionarea celor doi sportivi astfel: Acatrinei Florin cu 4000 lei si Filip Marian cu 2000 lei.

Pe aceasta cale, C.S.M Fagaras tine sa multumeasca tuturor celor care ne informeaza referitor la abaterile de conduita etica ale sportivilor nostri.

Si, in acelasi timp, asiguram pe toata lumea ca, cei din Conducerea Clubului Sportiv Fagaras nu vor ezita sa ia masurile ce se impun ori de cate ori au loc actiuni ale membrilor Clubului nostrum,care nu sunt compatibile cu calitatea de sportiv.

Presedinte CSM Fagaras

Gruia Constantin Marius


Apreciază
Distribuie