Clarfon
Star FM - TOP Header
Clarfon 2
Acasă Țara Făgărașului Sate şi gastronomie

Sate şi gastronomie

Elevii de la Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Şenchea” şi-au prezentat satele de unde provin şi tradiţii şi obiceiuri culinare. Totul a fost posibil vineri în cadrul unui eveniment organizat la Hotelul Bulevard şi în care s-au implicat, pe lângă liceu, Asociaţia Oamenilor de Afaceri, Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă ,,Ţara Făgăraşului” şi Asociaţia ,,Pastrăvarii făgărăşeni”.

Evenimentul s-a desfăşurat sub denumirea de ,,Valorificarea autenticităţii locale în vederea promovării satelor”.

Un juriu a fost alcătuit spre a desemna cele mai bune gastronomii, compus din directorul Casei de Cultură – Mihai Giuriţan, prof. Remus Mogoş de la ,,Radu Negru”, prof. Vasile Ţifrea de la ,,Aurel Vijoli”, prof. Aurel Paler de la ,,Dr. Ioan Şenchea” şi ing. Vasile Manta – directorul Apă Canal.

Proaspat Alb
Reno Depo
Stefion Trans
Benzinariile Recea & Soars
Victoria Federal IFN
Infinity GSM
Monumente funerare Beclean -
Florian Shaorma
Amanet King Onix
UPRUC-CTR

Au participat elevi din clasele IX, X, XI, toţi îmbrăcaţi în costum popular şi coordonaţi de profesorii de la clasă. În urma acestei prezentări va fi editat un ghid turistic de promovare a satelor din Ţara Făgăraşului.DSC_0154


Apreciază
Distribuie

Alte subiecte

Publicitate

Monumente funerare Beclean -
UPRUC-CTR
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Infinity GSM
Stefion Trans
Florian Shaorma
Reno Depo
Benzinariile Recea & Soars

Bună Ziua Făgăraș
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.