Scântei și faulturi în Consiliul Local Făgăraș

O nouă întâlnire a consilierilor locali din Făgăraș este programată să aibă loc marți, 23 iunie, de la ora 16. Evenimentele și acțiunile de până acum anunță o ședință cu scântei. Primarul și susținătorii săi, pe de-o parte, și opozanții lor din Consiliul Local, pe de alta, își ascut săbiile și, până la lupta decisivă, se faultează reciproc.

Una dintre reprizele de faulturi s-a desfășurat la ultima ședință extraordinară de Consiliu Local, în 16 iunie, când cele trei proiecte propuse pe ordinea de zi de către primar au fost amânate pe motiv că aleșii nu au avut suficient timp pentru a studia propunerile.

După această întâlnire, a venit rândul primarului Făgărașului să continue seria de faulturi și a  anunțat că va convoca o nouă ședință, dar într-un loc public, astfel încât alegătorii să poată participa și, în această conjunctură, consilierii locali să nu mai tergiverseze aprobarea proiectelor. Ședința urma să aibă loc în aer liber, în curtea Cetății Făgăraș, unde puteau participa 200 de persoane.

Marți, 23 iunie, în ziua întâlnirii legislativului local, a intervenit o modificare din același registru de faulturi.

Amanet King Onix
Husqvarna
Moveos_2
Green Ambalaje

„Instituția Prefectului Brașov ne-a înștiințat, în această dimineață, că nu putem permite participarea a 200 de persoane, invocând contextul epidemiologic actual și numărul în creștere de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul județului. Hotărârea autorităților județene a fost luată în urma sesizărilor făcute la Prefectură de către consilierul local PNL Alexandru Mazilu și la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către consilierii locali PNL Iulian Lascu, Dan Gavrilă și Adina Dobrea. (…)

Ședința de astăzi va avea loc la aceeași oră, în același loc, și va fi transmisă în direct pe această pagină de Facebook și pe pagina Primăriei Făgăraș”, a anunțat, pe Facebook, primarul municipiului.

Așadar, publicul nu poate participa direct la ședința de Consiliu Local, însă poate urmări desfășurarea evenimentului în direct.


Apreciază
Distribuie