Se deschide Târgul de Crăciun și se aprind luminițele de sărbători la Făgăraș

Sărbătorile de iarnă iau startul în această seară la Făgăraș. Se deschide Târgul de Crăciun în centrul orașului și se aprind luminițele, iar autoritățile locale promit să fie altfel față de anii precedenți. Înainte și după aprinderea iluminatului festiv stradal se vor desfășura două spectacole organizate de Casa municipală de Cultură.

„Vă aștept cu mic, cu mare, la ora 17:00, în parcul central, să dăm startul sărbătorilor de iarnă. Tot în seara aceasta se deschide și Târgul de Crăciun, unde găsim meșteșugari din Țara Fagarasului care își expun ornamentele și bunătățile specifice sezonului de iarnă. De asemenea, la ora 17:30, vom putea viziona spectacolul, cu statui vivante, „Sărutul”, este anunțul făcut de primarul Gheorghe Sucaciu, luni dimineață.

PROGRAMUL ZILEI

Ora 16:00

Copiii, bunicii și părinții sunt așteptați la spectacolul „Maya și Elfie – o poveste de Crăciun”, care va avea loc la Casa de Cultură. Spectacolul adus de Teatrul Stela Popescu spune povestea unei fetițe de șase ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. Maya primește în dar un calendar de Advent care o va însoți până în ziua de Crăciun. Toate lucrurile ascunse în spatele fiecărei ușițe ale calendarului prind viață. Magia coboară în camera fetiței, prilejuindu-i aventuri surprinzătoare în compania unor personaje fantastice care îi devin prieteni de neuitat.

Preț bilet 10 lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00.

Amanet King Onix
JTTI
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Demgy - locuri de munca
Moveos
Proaspat Alb

Ora 17:15

Se aprind iluminatul festiv și figurinele luminoase din centrul orașului, diferite față de anul trecut. După tradiționala sesiune de fotografii, făgărășenii sunt invitați să rămână în centrul orașului pentru un spectacol în aer liber.

Ora 17:30

Un spectacol cu statui vivante, prezentat în premieră la FITS 2022, va avea loc în centrul Făgărașului imediat după startul sărbătorilor de iarnă. „Sărutul” a fost creat de Departamentul de Artă Teatrală, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, accesul fiind liber.


Apreciază
Distribuie