Secţii de votare şi amenzi

În Făgăraş au fost deschise astăzi 23 de secţii de votare. Click aici pentru a afla secţia de votare în funcţie de domiciliu. Votul poate fi exprimat până la ora 21:00

Potrivit Dispoziției nr. 630/23.05.2014 emisă de Primăria Făgăraș, se interzice  comercializarea şi consumul de  băuturi alcoolice în  ziua  de 25 mai 2014 între orele 7:00-21:00, în spaţiul de protecţie al secţiilor de votare. În cazul nerespectării prevederilor legale, organele abilitate ale Jandarmeriei Române şi Politiei Române vor constata contravenţiile şi vor aplica sancţiunile.

La nivelul întregii ţări, sunt peste 18.500 de secţii de votare iar aproximativ 50.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea publică în ziua alegerilor europarlamentare.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog, a declarat că, la sediile secţiilor de votare, este interzisă sfătuirea alegătorilor. În caz contrar, amenda este cuprinsă între 1.500 şi 4.500 de lei.

Florian Shaorma
Fantanita Craiesei
JTTI
Monumente funerare
Second hand & outlet
Demgy
Mogaldea Therapy

“Aceeaşi amendă este prevăzută şi pentru persoanele care continuă propaganda electorală. În spaţiul de protecţie al secţiei de votare se interzice consumul şi comercializarea de băuturi alcoolice pe durata votării, respectiv de la ora 7:00 pană la ora 21:00”, a declarat Monica Dajbog.

 


Apreciază
Distribuie