Semifinalele Campionatului Naţional de Handbal

În weekend-ul 26-28 aprilie vor avea loc la Făgăraş semifinalele Campionatului Naţional de Handbal juniori, grupa C. Sportivii de la CSS Făgăraş au câştigat locul I în grupa de calificare ce s-a desfăşurat la Baia Mare. De asemenea, handbaliştii făgărăşeni au obţinut şi acceptul de a găzdui faza următoare din partea Fderaţiei Române de Handbal.

,,În urma concursului desfăşurat în grupa D a campionatului naţional, am participat la turneul semifinal I desfăşurat la Baia Mare, în compania a încă cinci echipe, printre care a fost şi Dinamo Braşov, Extrem Baia Mare, CS Marta Baia Mare, LPS Banatul Timişoara şi LPS Alba Iulia. Noi am ocupat locul I şi dreptul de a aparticipa în turneul semifinal II, pe care în urma solicitării noastre la Federaţia Română de Handbal, am obţinut aprobarea să-l desfăşurăm la Făgăraş”, spune  Dumitru Opriş, antrenorul echipei CSS Făgăraş.

Echipele care se vor confrunta pentru finala Campionatului Naţional vor fi: LPS Piatra Neamţ, campioana de anul trecut la juniori II şi juniori III, Universitatea Cluj, CSS Galaţi şi CSS Făgăraş.

Proaspat Alb
JTTI
Leloland
Spalatoria GPC
Belvedere - revelion 2023
Amanet King Onix
Monumente funerare

Anul trecut handbaliştii făgărăşeni au obţinut locul II şi medalia de argint, iar anul acesta vor să obţină  mai mult.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie