Și-a amenințat soția iar acum este cercetat într-un dosar penal

O femeie din Orașul Victoria a sesizat Poliția duminică, 29 mai, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 28 mai 2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau la domiciliul comun din Orașul Victoria,  pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu, soțul femeii în cauză i-ar fi adresat acesteia injurii și amenințări cu acte de violență.

Proaspat Alb
JTTI
curatare tapiterie
Amanet King Onix
Demgy
Firma servicii renovare

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie