Și Vodafone majorează tarifele

foto: irishtimes.com

Vodafone anunță creșterea tarifelor, după ce Digi, Telekom și UPC au anunțat că vor face același lucru.

Prețul abonamentelor se majorează cu 83 de cenți, adică aproape 4 lei, plus TVA, începând din 6 mai. Scumpirea are loc din cauza „creșterii majorității costurilor legate de operațiunile pentru furnizarea serviciilor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Modificarea afectează doar clienții care au abonamente, nu și utilizatorii de cartele PrePay sau persoanele juridice. Cei care nu sunt de acord cu majorarea tarifelor, au la dispoziție 30 de zile pentru a rezilia contractul, fără să plătească penalități sau despăgubiri.

Amanet King Onix
Demgy
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Mobila SH
Firma servicii renovare
Spalatoria Aqua Carpet
Sumi Agro - Mospilan

Clienții operatorului, care și-au luat telefon în rate la încheierea sau prelungirea abonamentului, vor fi nevoiți să le achite pe toate înainte de reziliere.

Decizia Vodafone de majora tarifele, la fel ca în cazul Digi, Telekom și UPC, vine după ce ordonanța 114, adoptată de Guvern în 21 decembrie 2018, a introdus o taxă de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din industria telecom. Guvernul a adoptat actul normativ în ciuda numeroaselor critici și atenționări venite din partea oamenilor de afaceri români și străini, a băncilor, a companiilor din energie și telecom.


Apreciază
Distribuie