Sibianul care a ucis o tânără din Făgăraș a contestat arestarea preventivă

sursa foto: IPJ Sibiu

Sibianul care a ucis o tânără de 21 de ani din Făgăraș a contestat arestarea preventivă.

Potrivit Turnul Sfatului, contestația depusă de criminal se va judeca la Tribunalul Sibiu în 23 mai. Contestația depusă de el se referă la decizia măsurii de arest preventiv pe 30 de zile dată de judecătorii sibieni.

Tânăra din Făgăraș care a fost ucisă de propriul iubit încerca să îl ajute pe acesta, după ce suferise un episod psihotic. Fusese internat în urmă cu jumătate de an, dar nu a mai ținut legătura cu doctorii, după externare, potrivit Digi24.

Ucigașul de 24 de ani care și-a ucis iubita și-a recunoscut fapta. Acesta le-a mărturisit anchetatorilor că era băut, drogat și gelos la momentul comiterii crimei.

JTTI
Monumente funerare
Demgy
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN

„Tânărul de 24 de ani a fost internat o singură dată la noi, acum aproximativ 6 luni, din UPU Sibiu a ajuns la camera de gardă. A rămas internat voluntar. După cele 7 zile de spitalizare a fost externat cu recomandări.  Da, putem spune că nu a respectat recomandările, nu știm dacă și-a urmat tratamentul sau nu”, a declarat Tănase Mihaela, şef Serviciul Contencios Spitalul de psihiatrie Sibiu, pentru Digi24.

Experții spun că substanțele psihoactive accentuează comportamentele violente și periculoase în rândul tinerilor.


Apreciază
Distribuie