#sieu | JYSK Făgăraș își suspendă activitatea, în semn de protest

sursa foto: bunaziuafagaras.info

Compania JYSK România a anunțat că se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, inițiată de suceveanul Ștefan Mandachi, și își suspendă activitatea pentru un sfert de oră.

Cei peste 800 de angajații ai firmei, din Făgăraș și din restul țării, se vor opri pur și simplu din muncă, pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, se arată în mesajul publicat pe o rețea de socializare. Este prima firmă din municipiul nostru care anunță că se alătură protestului.

Toate cele 73 de magazine din țară, departamentul de Customer Service și sediul central din București ale JYSK România vor face același lucru, pentru a trage un semnal de alarmă din cauza lipsei de autostrăzi.

„Existența autostrăzilor care să lege orașe cheie ale țării, precum și țara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului și drumuri făcute în siguranță.

Atunci când toate regiunile țării vor fi conectate prin autostrăzi, clienții noștri își vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuiește în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanță cu mașina și petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că așteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al țării sau pur și simplu plătește mai mult pe un produs, pentru că prețul de la raft reflectă și prețul transportului”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Monumente funerare
JTTI
Narin
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Amanet King Onix

Protestul inedit a fost inițiat de Ștefan Mandachi, tânărul afacerist care a construit primul metru de autostradă din Moldova, în mod simbolic. Afaceristul a anunțat că va suspenda activitatea în toate cele 40 de restaurante „Spartan” pe care le deține în întreaga țară, pe 15 martie, de la 15:00, pentru 15 minute.

Români și firme din întreaga țară au anunțat că își vor întrerupe activitatea după ce s-au alăturat campaniei „România vrea autostrăzi”, astfel că pe 15 martie este posibil ca în România să aibă loc o grevă generală.

 


Apreciază
Distribuie