Șirul tragediilor nu se mai oprește! Doi gemeni de 2 luni și jumătate au murit după ce au ieșit din spital

ACTUALIZARE

Reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov au oferit vineri, 14 februarie, detalii despre situația celor doi gemeni de la Apața care au decedat. Copiii erau născuți prematur și crescuți într-o încăpere în care mai stăteau 8 persoane, iar locuința nu era racordată la apă potabilă, potrivit brasovmetropolitan.ro. Detalii, aici.

 


ȘTIREA INIȚIALĂ

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov a fost sesizat joi, 13 februarie, în jurul orei 6 dimineața, prin apel 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 2 luni și  2 săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața.

Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Monumente funerare
JTTI
Sezar Forest - soferi profesionisti
Spalatoria Aqua Carpet
Florian Shaorma

„La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Ceva mai târziu, în jurul orei 16, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov  cu privire la faptul că sora geamănă a minorului menționat mai sus a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12, dar a decedat la scurt timp.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ambii minori au fost spitalizați la Spitalul de Copii Brașov în perioada 02.02.2020 – 11.02.2020. Polițiștii  din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz – Postul de Poliție Apața efectuează cercetări în cadrul unui  dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie