Societatea civilă cumpără aparatură și echipamente de protecție pentru Spitalul Făgăraș

Prin campania „Împreună pentru sănătate”, Fundația Comunitară „Țara Făgărașului” (FCTF) a reușit să strângă banii pentru trei ventilatoare și un defibrilator.

Aceste aparate, necesare pentru tratarea bolnavilor de coronavirusului, vor ajunge în Făgăraș în a doua jumătate a lunii aprilie.

Dar mobilizarea nu se oprește aici.

„Următorul obiectiv al campaniei de strângere de fonduri constă în achiziționarea celui de-al patrulea aparat de ventilare, precum și a echipamentelor de protecție pentru personalul medical. Continuăm să sprijinim Spitalul Municipal Aurel Tulbure Făgăraș. Alătură-te și tu cu o donație! http://fundatiactf.ro/donatii-online/”, au anunțat reprezentanții FCTF într-o postare pe Facebook.

Întreaga echipă și voluntarii Fundației s-au mobilizat pentru a găsi prețurile cele mai bune de pe piață.

Reno Depo
Monumente funerare
Florian Shaorma
BPM - excavatorist
Proaspat Alb

Pentru o transparență totală, toate încasările și achizițiile făcute de Fundație sunt prezentate on-line, astfel că oricine se poate convinge că se strâng bani iar sumele sunt investite mai departe în sistemul de sănătate.

Listele cu sponsorizările și achizițiile pot fi vizualizate aici: https://tinyurl.com/qux8frk. Listele sunt actualizate la fiecare 24 de ore.


Apreciază
Distribuie