Șoferul care a plonjat cu mașina în lacurile de la Beclean era beat

Pompierii făgărășeni au intervenit sâmbătă noaptea pentru scoaterea unei mașini scufundate în lacurile de la Beclean, la restaurantul Fântanița Craiesei. Șoferul, aflat în stare de ebrietate, a acroșat gardul restaurantului, apoi a plonjat în apă și s-a răsturnat pe plafon, potrivit polițiștilor.

„La data de 12 noiembrie 2022, În jurul orei 21.15, pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

În fapt, un bărbat, în vârstă de 41 ani, care conducea un autoturism pe strada Vlad Țepeș  a acroșat gardul  unui restaurant, apoi a plonjat într-un lac, unde s-a răsturnat pe plafon.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.47 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Agromar
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
curatare tapiterie
Reno Depo
Amanet King Onix
Proaspat Alb

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate de către polițiști ai Poliției Municipiului Făgăraș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, informează IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie