Spectacol de pantomimă

Copiii din Țara Făgărașului au avut ocazia să afle ce înseamnă pantomima și chiar să învețe câteva mișcări de la un mim profesionist.

Sâmbătă, 14 februarie, la Casa Municipală de Cultură,  actorul de talie internaţională George Ciolpan le-a arătat copiilor cum pot exprima o mulţime de lucruri fără a folosi cuvinte ci doar expresii ale feţei sau mişcări ale corpului. De asemenea, el i-a cucerit cu multe numere de pantomimă, printre care: ursul greoi, maimuţa rapidă, cămila leneşă, fluturaşul,robotul sau balonul neascultător.

„Peretele invizivil” a fost numărul de pantomimă care i-a ajutat pe cei prezenţi să  pună în practică ceea ce explicase actorul pe scenă.  Interacţiunea dintre mim şi micuţii spectatori i-a făcut şi pe părinţii prezenţi să simtă bucuria copilăriei.

La final,  cei mici s-au declarat foarte încântaţi de spectacolul de pantomimă şi pregătiţi să le arate şi altora ce i-a învăţat mimul.

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu

Artistul basarabean George Ciolpan a fost cel mai popular mim din fosta Uniune Sovietică. De peste 20 de ani, actorul mim a reuşit să impresioneze mii de spectatori din Rusia, Franţa, Suedia, Italia, Germania şi România.

Galerie foto de la spectacol găsiţi aici


Apreciază
Distribuie