Spectacol de teatru pentru copii, în curtea Cetății Făgăraș, pe 2 iunie

Spectacolul de teatru pentru copii „Lampio și grăuntele de lumină”, al Teatrului Stela Popescu din București, se va juca în curtea interioară a Cetății Făgăraș, duminică, 2 iunie, de la ora 20.30. Intarea este gratuită!

Lampio și grăuntele de lumină este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori.

Lampio trăiește în fiecare dintre noi și ne oglindește căutările interioare.El este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata chemare.

Demgy
Sumi Agro - Kaishi
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Esențiale sunt lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde va afla care îi este menirea în viață. ”Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

Vă invităm să vedeți o poveste delicată și plină de sensibilitate, să descoperiți un altfel de supererou care își atinge scopul prin cunoaștere și perseverență.


Apreciază
Distribuie