Spectacolul muzical „Jack și vrejul de fasole”, la Casa de Cultură Făgăraș

foto: sapteseri.ro

Pe cei mici îi așteaptă un spectacol impresionant, cu aventuri pline de neprevăzut și personaje complexe, care va umple sala de spectacol de aplauze și chicote de bucurie. 

Spectacolul muzical „Jack și vrejul de fasole”, pus în scenă de Octavian Jighirgiu după povestea lui Joseph Jacobs, va avea loc marți, 30 august, de la ora 16.00, la Casa de Cultură Făgăraș.

O poveste clasică într-un format muzical antrenant. O doză consistentă de energie și entuziasm. O aventură fermecată pentru întreaga familie. Spectacolul Jack și vrejul de fasole pledează pentru bucuria, curajul și curiozitatea celor care nu și-au rătăcit candoarea prin hățișurile vieții adulte. Atunci când frumusețea copilăriei este umbrită de griji și nevoi, creativitatea devine unica modalitate prin care realitatea poate fi transformată într-o lume de basm.

Spalatoria GPC
Moveos_2
Monumente funerare
Green Ambalaje
Husqvarna

Cu: Ciprian Niculae (Jack), Cerasela Popescu / Vera Linguraru (Mama), Eduard Petru Jighirgiu (Perceptorul), Daniel Tudorică (Străinul / Tatăl), Nicoleta Rusu (Bătrâna), Oana Bănuță (Doamna Căpcăun), Cristian Boeriu (Domnul Căpcăun), Cezar Vlad Popescu (Găina cu ouă de aur), Valeria Stoian (Piticul cu barbă cântătoare), Andreea Gaica (Harpa vorbitoare), Eliza Teofănescu (Prințesa), Ilinca Atanasiu / Dan Clucinschi (Menestrelii / Vaca / Ciorile), Iuliana CostiniuClaudian Șiman (în alte roluri).

Preț bilet: 15 lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929, luni – vineri, între orele 12.00 – 19.00.


Apreciază
Distribuie