Spitalul Făgăraș, scos de pe lista spitalelor suport pentru pacienții cu COVID-19

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost la Brașov, marți, 7 aprilie, pentru a se întâlni cu managerii spitalelor din județ.

La.discuții au participat și managerul Spitalului Făgăras, Mihaela Pandrea, precum și primarul Gheorghe Sucaciu.

Potrivit primarului, ministrul a revenit asupra ordinului inițial și a scos Spitalul Municipal Făgăraș de pe lista celor suport Covid-19, astfel că nu vor mai fi trimiși pacienți din alte spitale din județ.

“Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” va trata doar pacienții de la Dializă, pe care îi are deja pe listă, dacă se vor infecta cu noul coronavirus. Conducerea unității spitalicești va realiza urgent un circuit separat, astfel încât eventualele cazuri depistate pozitiv Covid-19 să fie tratate separat, cu personal medical dedicat, pentru a nu lua contact cu ceilalți pacienți sau cadre medicale.

Monumente funerare
Copy Center TMF
Bikeathon 2020

Fac apel la cele 40 de persoane din Țara Făgărașului care beneficiază de tratament în acest centru, să evite orice contact cu persoane întoarse recent din străinătate și să NU mintă medicii! Pe toți ceilalți, vă rog să rămâneți în case, să ieșiți doar dacă este strict necesar și să respectați întocmai recomandările experților din sistemul sanitar.

Dacă am reușit să ne impunem la nivel guvernamental, putem și să respectăm regulile. Pentru sănătatea noastră personală, a familiilor noastre. Să rămânem la ZERO cazuri pozitive, cât putem de mult”, a spus Sucaciu.


Apreciază
Distribuie