Spitalul Municipal va avea o nouă conducere. Erik Cocchetti pleacă

foto: Liviu Ardelean, bunaziuafagaras.info

Anunțul a fost făcut de primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu, vineri, 25 august a.c. Printre cei vizați este și managerul unității medicale, dr. Erik Cocchetti. 

Vor fi numiți un manager, un director medical și un asisten şef, cel din urmă fiind un post nou. Singura care își păstrează postul de conducere este Persida Țîmboiu, numită în funcția de director economic în luna iulie.

Modificările vin în contextul nemulțumirilor din partea medicilor care activează în această unitate dar și ale autorităților locale.

Reprezentanții primăriei au purtat deja discuții cu diverși specialiști care să preia aceste posturi. Oamenii vor fi numiți în funcții, după care posturile vor fi scoase la concurs.

JTTI
Agromar
Monumente funerare
Florian Shaorma
Spalatoria Aqua Carpet
PSD - alegeri locale 2024

“Vor fi desemnate persoane care pot fi încadrate din punctele de vedere legal și al specializării, imediat după ce vor accepta. Până la sfârșitul lunii septembrie, vom avea o conducere nouă care se va ocupa în principal și de proiectele pe care noi le-am propus pentru modernizarea spitalului din Făgăraș”, a declarat edilul, Gheorghe Sucaciu.

Noua conducere va trebui să se ocupe și de închirierea sau achiziționarea unui nou tomograf, după ce firma sibiană care deținea unul va elibera spațiul. Aceasta a intrat în faliment iar pacienţii sunt nevoiţi acum să se deplaseze la Sibiu sau Braşov.


Apreciază
Distribuie