Start înscrieri proiecte pentru Bikeathon Țara Făgărașului

Fundația Comunitară Țara Făgarașului a anunțat că a VIII-a ediție a concursului caritabil de ciclism Bikeathon Țara Făgărașului va avea loc în perioada 18 – 19 septembrie 2021. 

Înscrierile au încep de luni, 1 martie, iar proiectele pot acoperi domenii diverse, precum: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă etc.

Pot aplica organizații non-profit, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate), școli, licee sau companii, care pot înscrie proiectele pe platforma http://bikeathon.fundatiactf.ro, la secțiunea „Proiecte – Înscriere proiect”.

Beneficiarii acestor proiecte trebuie să fie din Țara Făgărașului.

Perioada de înscriere a proiectelor se încheie pe 4 aprilie 2021, la ora 16:00.  În urma validării și a unei selecții făcute de către o comisie, proiectele vor fi prezentate pe site, iar obiectivul de atragere de fonduri recomandat pentru un proiect este de cel puțin 2 000 de lei.

Evenimentul cuprinde mai multe etape:

– înscrierea proiectelor/cauzelor: 1 martie – 4 aprilie 2021, ora 16:00;

– înscrierea bicicliştilor care astfel susțin un proiect: 15 aprilie – 3 septembrie 2021;

La Turcu
JTTI
Moveos Fagaras_11.22
Monumente funerare
Demgy - locuri de munca

– înscrierea susținătorilor pentru biciclişti/cauze/proiecte: 16 aprilie – 30 septembrie 2021;

– înscrierea voluntarilor se va face începând cu 10 martie 2021.

Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta competiția va avea loc pe parcursul a două zile, pe 18 și 19 septembrie 2021, când se va da startul curselor din cadrul Bikeathon astfel încât fluxul de participanți să fie redus, iar eventualele condiții de distanțare impuse să poată fi respectate. De asemenea, se urmărește ca diferitele categorii de concurs să aibă o fereastră de timp mai mare între starturi. Împărțirea competiției pe două zile înseamnă că traseele sunt conturate astfel: cursele lungi au loc sâmbătă, pe 18 septembrie 2021 (cele de 4 km – în scaun rulant sau handbike, 71 km, 40 km și 22 km), iar cursele copiilor și cea de familie sunt duminică, pe 19 septembrie 2021 (cea de 10 km și cele de 1 tur, două ture și 3 ture de Cetate)“, se arată in comunicatul Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Nu se mai fac înscrieri la fața locului! 

Pentru detalii suplimentare despre fiecare etapă și fiecare categorie competițională, consultați regulamentul ediției a VIII-a.

Bikeathon Țara Făgărașulu este o platformă de strângere de fonduri implementată de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului.


Apreciază
Distribuie