Statul la coadă poate fi înlocuit cu programarea online

Așteptatul la coadă pentru obținerea sau schimbarea actelor de identitate poate fi evitat prin programarea online, în fiecare zi de marți sau joi.

Serviciul de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Făgăraș dispune de un sistem informatic care ușurează obținerea documentelor.

Pentru a beneficia de serviciul online,  solicitanții trebuie să acceseze site-ul https://evidpers.primaria-fagaras.ro/Programare.aspx și să completeze datele solicitate. Dacă se prezintă cu 10 minute înainte de ora la care s-au programat, procedura se va desfășura mai repede, asigură reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Înainte de programare vă rugăm să verificaţi informaţiile generale şi lista documentelor necesare, disponibile pe site-ul primăriei.

Amanet King Onix
Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet
Sumi Agro - Zetanil
JTTI

Programarea unei solicitări privind o noua carte de identitate/CIP/viză de reședință este netransmisibilă, individuală, corespunzătoare unui singur C.N.P. O programare şi timpul aferent unei programări sunt alocate unei singure persoane, nu unei familii”, se arată în comunicatul instituției.

Alte detalii pot fi solicitate prin e-mail, la adresa: evidenta.persoanelor@primaria-fagaras.ro


Apreciază
Distribuie