Străinii promovează România. Cetatea Făgăraș, în spoturile publicitare

foto: Primăria Făgăraș

Cetatea Făgăraș este promovată în Europa, America și Orientul Mijlociu, începând de luni, 1 iunie, în cadrul campaniei „Discover Romania”.

Patru videoclipuri realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley vor fi văzute de milioane de oameni din întreaga lume, pe parcursul lunii iunie, la cunoscuta televiziune BBC World News – una dintre cele mai mari rețele globale de știri în limba engleză. În imagini apare și Cetatea Făgăraș, alături de alte monumente, și nu numai, din județul Brașov.

Charlie Ottley, îndrăgostit de țara noastră, a strâns fonduri pentru ca desfășurarea acestei campanii de promovare a turismului românesc să fie posibilă.

Va fi o adevărată cursă între țări pentru a acapara turiști, pentru că toată lumea suferă și industria turismului din întreaga lume este într-o situație disperată. Ideea a fost să fim primii și să le arătăm oamenilor România, cât încă sunt acasă”, a mărturisit jurnalistul, pentru TVR Internațional.

Imaginile cu Cetatea Făgăraș vor fi difuzate și de trei televiziuni din țara noastră, sub sloganul „România, redescoperă-te”, pentru a-i îndemna pe români să susțină turismul național.

Tractari auto
Eve
Dedienne - responsabil calitate
Monumente funerare
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

 


Apreciază
Distribuie