Strângere de semnături pentru taxă pe TIR-uri

La 1 mai a fost declanşată campania de strângere de semnături pentru interzicerea accesului TIR-urilor în Făgăraş. A fost iniţiată de toţi consilierii PNL, precum şi de primarul Sorin Mănduc şi de viceprimarul Cătălin Cîrje.

În urma semnăturilor populaţiei va fi demarat un proiect de hotărâre de Consiliu Local ce prevede ca traficul de mare tonaj să fie taxat la intrarea în oraş de pe DN1, ca urmare a faptului că Făgăraşul nu are centură ocolitoare.

Autorităţile speră astfel să impulsioneze Guvernul să finanţeze una dintre cele două variante ocolitoare ale municipiului: una pe partea sudică, cealaltă pe malul Oltului.

Campania de strângere de semnături se va derula pe două fronturi: seniorii din PNL vor merge din casă în casă, iar pe de altă parte tinerii liberali vor fi găsiţi în fiecare zi în oraş, în cele două corturi: unul amplasat în 13 Decembrie, celălalt amplasat în zona pieţei agro-alimentare. Strângerea de semnături va lua sfârşit în data de 21 mai.

Amanet King Onix
Leloland
Florian Shaorma
True Energy
Proaspat Alb
JTTI
Spalatoria GPC
Narin

La linia de start a campaniei de strângere de semnături s-au aliniat toţi liberalii, însă acţiunea este destinată tuturor localnicilor care îşi doresc variantă ocolitoare pentru urbe.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie