Sucaciu se declară mulțumit de lucrările din Făgăraș, „cu mici excepții”. Edilul a cerut remedierea unor „mici nereguli” constatate pe șantiere

Primarul Gheorghe Sucaciu se declară mulțumit, „cu mici exepții”, de modul în care se lucrează pe șantierele din Făgăraș. Edilul șef afirmă că a verificat personal lucrările și că le-a cerut constructorilor să remedieze „micile nereguli constatate” pe teren.

„Zilele acestea, am evaluat personal stadiul lucrărilor de reabilitare care se desfășoară în zona centrală a orașului, atât din punct de vedere tehnic cât și calitativ. Cu mici excepții, mă declar mulțumit atât de stadiul execuției cât și de calitatea lucrărilor. Le-am semnalat constructorilor micile nereguli constatate, cu rugamintea de a le remedia până la recepția lucrărilor”, afirmă primarul într-un mesaj publicat pe Facebook.

Zona cuprinsă între primărie și catedrală urmează să devină pietonală.

„Legătura dintre Piața Republicii, Catedrala ortodoxă și Cetatea Făgăraș se va realiza printr-o zonă pietonală, care deja a fost pavată în proporție de 70%. Au fost refăcute trotuarele și aleile din zona Cetății. Urmează să se refacă și spațiile verzi”, a adăugat edilul.

Brutaria Dragus
Liceul Senchea
JTTI
Proaspat Alb
Agromar
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN

Pasajul care traversează subteran Drumul Național 1, în centrul orașului, urmează să fie redate circulației pietonale.

„Apreciez implicarea colegilor din Primăria Făgăraș, dar și seriozitatea de care dau dovadă constructorii în această perioadă. Mizez în continuare pe mobilizarea lor, pentru ca termenele de finalizare stabilite să fie respectate. De asemenea, doresc să le mulțumesc făgărășenilor care înțeleg necesitatea acestor investiții majore pentru oraș. Aceste proiecte finanțate din fonduri europene ne oferă posibilitatea de a ne moderniza și de a continua procesul de dezvoltare a orașului. Rezultatele concrete ale tuturor acestor lucrări desfășurate în prezent se vor vedea în anii care vin. Promenada făgărășeană va fi un loc de atracție atât pentru localnici, dar mai ales pentru turiști”, mai afirmă Gheorghe Sucaciu.


Apreciază
Distribuie