Surpriză pentru asistenții medicali din Victoria!

Redăm comunicatul de presă al S.C. Purolite SRL „Surpriză pentru asistenții medicali din Victoria!” în formatul său original:


Pe 12 mai, întreaga planetă a sărbătorit Ziua Internațională a Asistenților Medicali, marcând însemnătatea asistenților și asistentelor pentru sistemul medical și pentru sănătatea oamenilor.

Deși acestei aniversări nu i se conferă o atenție deosebită la nivel local, am considerat că acesta e un motiv în plus pentru a organiza o vizită surpriză la Spitalul din Victoria, pentru a le arăta angajaților de aici prețuirea noastră. Pentru colegii din Purolite, inițiativa a fost una spontană și a reprezentat un nou semnal important privind dorința companiei de a se conecta mai bine cu comunitatea locală.

Spitalul Municipal Victoria nu a fost ales întâmplător, știut fiind că el a fost redeschis anul trecut cu sprijin important din partea Purolite.

Cele 20 de pachete cadou au fost duse personal de către reprezenanții angajaților la spital și au fost oferite fiecărei asistente la fața locului. Această inițiativă a fost răsplătită cu multe zâmbete largi, emoție și mesaje de recunoștință.

Stihl
Demgy - locuri de munca
Amanet King Onix

Una dintre doamnele asistente a mărturisit: „Nu aveam idee, sincer, că astăzi sărbătorim toate asistentele din lume. Eu și colegii mei am fost foarte impresionați de gest și de faptul că munca noastră este prețuită. Nu-mi amintesc o asemenea surpriză în lunga mea carieră. Cu siguranță ne vom bucura de ciocolată și vom păstra ghiveciul mic de flori la loc de onoare.”

Asistenții salvează vieți, își riscă propria sănătate și sacrifică timpul cu familia pentru a-i ajuta pe cei care suferă. De aceea ei merită să fie răsplătiți măcar o dată pe an, printr-un gest simbolic care le aduce un zâmbet și îi face să se simtă mândri de profesia lor. Lăudăm efortul lor și le mulțumim pentru tot!

De la sfârșitul anului trecut, Purolite este parte din Ecolab. Ne unește scopul nostru de a face lumea mai curată, mai sigură și mai sănătoasă. Acest lucru este posibil doar prin parteneriate strânse cu comunitățile locale și regionale.


Apreciază
Distribuie