Tabăra internaţională de muzică Ţara Făgăraşului

Copiii cu vârsta între 11 şi 15 ani pot participa, gratuit, la Tabără internaţională de muzică Ţara Făgăraşului. Prima ediţie a evenimentului va avea loc în Făgăraş, în perioada 4 – 8 iulie 2016.

Tabăra este organizată de Casa Municipală de Cultură în colaborare cu Asociația Music Camp Internațional şi Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, copiii vor învăţa să cânte la chitară, vor desluși tainele mânuirii arcușului pe corzile viorilor și violoncelelor. De asemenea, participanţii vor descoperi sunetele pe care le poate emite un clarinet sau un fluier și se vor coordona în echipă mânuind cu delicatețe clopoțeii clasici, rezonanți și instrumentarul Orff.

În cadrul taberei, pregătirea instrumentală va alterna cu cea corală.

La final, vineri, 8 iulie 2016, pe scena Casei de Cultură Făgăraș va avea loc Concertul de Gală începând cu ora 17.

Moveos
Proaspat Alb
Florian Shaorma
JTTI
Amanet King Onix
Demgy
Firma servicii renovare

Tinerii vor fi acompaniați de instrumentiști profesioniști. Spectacolul de Gală va fi dirijat de Constance Ruth Fortunato, președinta Asociației Music Camp Internațional.

Participarea la tabără este gratuită în limita a 200 de locuri. Înscrierile se pot face pe site-ul: www.musiccampinternational.org, Music Camp Făgăraș, până la data de 25 iunie 2016.

Tabără internaţională de muzică Ţara Făgăraşului este un proiect cofinanțat de Casa municipală de Cultură Făgăraș și Consiliul Județean Brașov.


Apreciază
Distribuie